Partycatering Maatwerk


Partycatering op maat is catering zoals u dat wilt. Uw wensen staan centraal bij het organiseren van uw feest of event. Wij zullen er alles aan doen om samen een onvergetelijk moment te creëren! Wij zullen samen met u een offerte op maat opstellen, hierbij houden we goed contact en zijn we flexibel in aanpassingen en toevoegingen vanuit uw wensen. Of het nu gaat over een bruiloft of een gezellig tuinfeest, alles is mogelijk en bespreekbaar! 


Voordelen van Van der Lans partycatering maatwerk: 

Een feest organiseren zoals u dat in uw hoofd heeft, mooie aankleding, lekkere hapjes en goede muziek. U bepaald hoe de dag eruit ziet!

Heeft u liever geen arrangement en wilt u een bar op nacalculatie? Met maatwerk is dit geen probleem. U krijgt van ons een prijslijst met alle informatie over de verschillende dranken die er geschonken kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen welke wijn u wilt hebben, wel of geen gedestilleerde dranken, een mooie glas bubbels bij ontvangst? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Ook kunnen we met maatwerk arrangementen combineren. Bijvoorbeeld een Royal All-in arrangement samen met een Walking dinner. De perfecte basis voor een fantastische middag/avond! 

 


Bent u geïnteresseerd in een feest op maat? Vul dan ons contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.